Szoclámpás

Színes szagos társadalom..

Hirdetés

Szoclámpás

Multimédiás eszközökkel társadalmi és szociális szakmai kérdésekről!

Kondor Zsuzsa

2013.11.16. - Szoclámpás Szólj hozzá!

zs_1384527894.jpg

Jelenleg az ELTE Szociológia Doktori iskolájában (Szociálpolitikai program) vagyok doktor jelölt. A kutatási területem a fogyatékos emberek nagy létszámú bentlakásos intézmények kiváltása kis létszámú, a társadalomban átlagosnak tekinthető, közösségbe integrált lakhatási formákkal és kapcsolódó támogató szolgáltatásokkal. 

Sokszínű identitásom van a szociális szakmát illetően. Az alapképzésem szociális munkás , a mesterképzésem szociálpolitikus, de a képzéseim elvégzése után több szociológiai kutatásban is részt vettem. Bennem viszont ezek nagyon jól megférnek egymással. A szociális munkás identitásomnak a Szoclámpás csoport, a Kilátó Klubházas angol csoport és az Indahouse Program ad teret. Szerencsémre pedig, a szociológiai kutatások, amikben módom volt részt venni, mindig lehetőséget adtak rá, hogy konklúzióként szociálpolitikai javaslatokat is megfogalmazzunk. 

 

 

Címkék: Szoclámpás tagok bemutatkozásai

A bejegyzés trackback címe:

https://szoclampas.blog.hu/api/trackback/id/tr645636916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása